Om oss

Vi säkrar dina transporter!

G:sons Åkeri

G:sons Åkeri ägs och drivs av Leif Gunnarsson son till Rune och hans bägge söner Tobias och Fredrik. Sedan starten 1956 har vi skaffat oss en gedigen och bred erfarenhet inom det mesta med transporter. Vår primära sysla nu är Systemsatt distribution kryddat med spetskomptens inm bud. Med kunniga medarbetare och väl valda samarbetspartners är vi en partner att lita på.

Då vi jobbar med alla olika fraktbolag kan vi erbjuda allt ifrån flygfrakt till hela världen till det lokala budet som behövs inom Österötland. Vi är anslutna till Alltransport, Östergötlands största LBC, som vi också är delägare och leverantör till. Från vår transportledningscentral styr vi våra 70 fordon, som är skyltade i Alltransports färger. Genom Alltransport har vi tillgång till ytterligare 450 fordon. Åkeriet har i egen regi tillgång till lätta och tunga distributionsbilar, budbilar samt en specialanpassad kranbil.

Alltransport Express

Efter noggrant övervägande har vi valt att avsluta vårt samarbete med Jetpak som vi har haft genom vårt dotterbolag G:sons Budbilar i Östergötland AB. Detta ändrar inget i hur vi fortsatt vill vara Er pålitliga partner för expressfrakt och budtjänster. Förändringen kommer inte påverka kvalitet, snabbhet och hängivenhet som du vant dig vid och förväntar dig från oss. 

Från och med årsskiftet 2024 kommer ni o se oss som Alltransport Express på vägarna runt om i Östergötland eller vart ni nu önskar vi åker med ert gods  i Sverige eller Europa. Om Ert gods passar bättre att skicka med flyg eller annat frakt alternativ så kan vi hjälpa Er då vi jobbar med många fler leverantörer för att säkra eran transport. Med en gedigen historia sedan 1956 är G:sons Åkeri AB känt för snabba och pålitliga transporter. Vi kommer fortsätta vara personliga, lokalt förankrade och erbjuda alla former av transporter. Vi finns bara ett samtal eller mail bort, redo att säkra och leverera dina transporter på bästa möjliga sätt.

Benkes Transporter

Benkes har verkat inom budbilssegmentet sedan 1997. I hela 27 år har man varit en av de mest kända budbilsverksamheterna i Norrköping. G:sons Åkeri AB har med detta förvärv för avsikt att erbjuda och säkerställa Er fortsatta drift av de tjänster ni sedan tidigare köpt av Benkes. Vi har en önskan om att få Ert förtroende att i Benkes anda vara Ert enkla och snabba val av expressfrakt och budtjänster.

BBST

BBST har verkat inom budbilssegmentet sedan 1998. I över 26 år har man haft sina bilar rullandes i Norrköping med omnejd. G:sons Åkeri AB har med detta förvärv för avsikt att erbjuda och säkerställa Er fortsatta drift av de tjänster ni sedan tidigare köpt av BBST. Vi har en önskan om att få Ert förtroende att i BBST:s anda vara Ert enkla och snabba val av budtjänster och kyltransporter.

G:sons-andan

Vision
Vår vision är att vi ska vara det ledande företaget för distribution i Östergötland samt bibehålla vår spetskompetens på snabba bud med både bil och flyg.

Vi skall alltid ligga i framkant av utvecklingen inom nya tekniker för driften på våra fordon gällande olika drivmedel.

Som arbetsgivare drivs vi av vårt mål att vara Östergötlands schysstaste arbetsgivare för att skapa en attraktiv arbetsplats med en personlig framtoning, där människor trivs att arbeta.

Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör för expresstransporter eller systemsatt distribution.

Kärnvärden –  som ger oss vägledning i vårt dagliga arbete

  • Personliga - Vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter med ledstjärnan service i världsklass på ett schysst sätt. 
  • Schyssta  - Vi är omtänksamma om både människor och miljö. Vi tar personligt ansvar gentemot våra kunder. 
  • Modiga - Vi litar fullt ut på vår egna förmåga och även kollegans som gör att vi modigt kan stå upp för det vi lovat våra kunder.


Vår identitet - vilka vi är
Vi är personliga, uppriktiga och schyssta i vår relation till varandra och våra kunder. I vårt DNA finns detta alltid med oss att vi är omtänksamma, ambitiösa, noggranna och engagerade med ett personligt ansvar.